Okulumuz Hakkında

Burmageçit Köyü Merkez /TUNCELİ
 Fotoğrafı

VİZYON

Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, öz güven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportitif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi, Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumlulukların bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştiriyel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidebilen bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak, okul çevresine eğitim öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

BAŞARILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda il genelinde düzenlenen resim yarışmasında 1. olunmuştur. 2014 ve 2015 yıllarında Tunceli İli merkez okulları arasında düzenlenen pil toplama kampanyasında 2 defa il birinciliği elde etmiştir.

Öğretmen

Kaloriferli

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Sobalı 3 lojman vardır. Biri kullanılıyor. Diğer ikisi onarıma ihtiyaç duymaktadır.

Pansiyon Bilgisi

ADSL (1 Mbit)